John Ligthart

Hi, ik ben John Ligthart

Ik zou veel over mezelf kunnen vertellen. Een hele opsomming kunnen neerzetten met welke bekende Nederlanders ik heb samengewerkt om mijn ego op te poetsen. Maar dat is allemaal niet interessant. Wat wel interessant is ben jij!! Het gaat om jou!! Jij wilt leren gitaarspelen!! En ik wil jou daarbij graag helpen het instrument de baas te worden. Omdat les geven mijn passie is, is mijn enthousiasme jou daar te brengen dat je boven mij uit gaat stijgen. Dat er geen leraar meer aan te pas hoeft te komen omdat je het hebt begrepen. En alles kunt spelen en met iedereen omdat je van een totale vrijheid geniet op het instrument net als ik. Er bestaat natuurlijk wel een verschil tussen onverschillige vrijheid, of vrijheid op jouw instrument maar wel weten waar jij mee bezig bent. Inzicht in het overzicht!! Zou het erg leuk vinden daar samen aan te werken. Maar oké laten we eerst eens beginnen de eerste stap te zetten…

 

 

Deel dit!